Ana Sayfa > Haberler & Basında Biz > Haberler > AXA SİGORTA ŞİRKETLERİ ARASINDA BİRİNCİ
Haberler
AXA, Interbrand'da sigorta şirketleri arasında birinci oldu.

AXA, Interbrand'da sigorta şirketleri arasında birinci oldu.
     AXA açıklamasında, danışmanlık şirketi Interbrand'ın her yıl yayımladığı listede marka değeri 6,75 milyar dolara ulaşan AXA'nın üst üste 4. kez dünyadaki en iyi uluslararası sigorta markası olduğu belirtildi.
     Tüm markalar arasındaki sıralamada 58. olan AXA, sigorta şirketleri arasında birinci sırada yer aldı.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''AXA markasının değeri ve lider pozisyonu, özellikle müşterilere sunulan servisin kalitesini ve şirketimizin 'Ulaşılabilir, Özenli ve Güvenilir' olma konularındaki marka sözlerinin arkasında durduğunu kanıtlıyor. Bu gerçekten hareketle, AXA'nın finansal hizmetler sektörünün içinde bulunduğu zorlu koşullara rağmen, liderlik pozisyonunda olması gerçekten çok önemli ve değerli bir sonuçtur. Ayrıca global olarak da sigorta sektöründe marka değerlerinin yükseldiği memnuniyetle gözlenmektedir. Bu ödül, müşterileri dinleyerek onların beklentilerinin karşılanmasını bir numaralı öncelik haline getirdiğimizin bir kanıtıdır. AXA, aynı zamanda Interbrand tarafından Temmuz 2012 tarihinde açıklanan '50 En İyi Yeşil Marka' arasında da yer almıştır. Bu sonuç ise, çevrenin korunması konularında AXA'nın aldığı aksiyonların ve başarılı performansının önemli bir ödülüdür.''
     AXA'nın Türkiye operasyonlarını yürüten AXA Sigorta da son 4 yıldır çeşitli araştırmalarda ''Türkiye'nin en iyi ve müşterilerin en çok memnun olduğu sigorta şirketi' seçildi.
 

Copyright © 2015 Marmarabirlik Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.

Yazılım& Tasarım  Prodes